Gå til indhold
Velkommen til Miss Flora - Leveringstid 1 - 3 hverdage
Velkommen til Miss Flora - Leveringstid 1 - 3 hverdage

Erhvervskunde hos Miss Flora

Dekorér jeres reception, jeres mødelokaler eller jeres kontorlandskab med langtidsholdbare blomsterbuketter

 

Vi gør det nemt og billigt at vælge samfundsansvarligt

  

Bæredygtige blomster til virksomheder

Send os en mail, hvor I fortæller lidt om jeres ønsker.
Modtag et uforpligtende tilbud på mail. 

kontakt@missflora.dk

 Vi arbejder ikke med standardiserede abonnementer eller løsninger.
I fællesskab med jer finder vi en løsning der matcher jeres behov.

 

 

1. Afspejl jeres bæredygtige indsatser i jeres valg af blomsterleverandør

Sammen står vi stærkere, og hos Miss Flora sætter vi en ære i at levere blomster til andre virksomheder, der ligesom os arbejder målrettet med den bæredygtige udvikling. I gør det sikkert allerede - arbejder med FN's Verdensmål - for at sikre en bæredygtig fremtid for vores børn og fremtidige generationers liv på jordkloden. Så hvorfor ikke også gøre det med hensyn til blomster? Læs meget mere om hvordan vores blomster er bæredygtige her.

2. Spar penge

Selvom vores buketter koster ca. det samme som friske buketter, kan vores blomster holde sig smukke i minimum 25 uger, hvor en frisk buket i gennemsnittet står flot i en uge. Derved kan vi tilbyde en buket der har en dagspris på et par kroner, mens en frisk buket koster betydeligt mere pr. dag. Altså er der rigtig mange penge at spare på årsbasis. Nogle virksomheder har endda tilknyttet et eksternt firma, som forestår planteservice, heriblandt at vande- og udskifte blomsterbuketter. Ved at udskifte friske blomster med bæredygtige buketter vil I kunne spare udgiften til ekstern planteservice. 

3. Minimér arbejdet med blomster

Blomster der ikke skal have vand! Blomster der kan passe sig selv!
Sådan kan vores buketter beskrives.

Har du friske buketter i din virksomhed skal du sørge for at de bliver passet. De kræver frisk vand, og hvis de bliver efterladt henover en weekend eller en ferie, skal du ikke regne med at de er flotte når I kommer retur. Det behøver du til gengæld ikke bekymre dig om med vores bæredygtige blomster, der kan passe sig selv i månedsvis.