Gå til indhold
Velkommen til Miss Flora - Leveringstid 1 - 3 hverdage
Velkommen til Miss Flora - Leveringstid 1 - 3 hverdage

Fragt- og leveringsbetingelser

Fragt & Leveringstid
Vores almindelige leveringstid er 1-3 hverdage. Ved perioder med spidsbelastning vil leveringstiden dog kunne være længere.

Lagerstatus fremgaar af den enkelte vare. I visse tilfælde kan der forekomme lagerstyrings-fejl, og hvis en bestiller vare viser sig at være udsolgt, vil du høre fra os.

Vi vil altid bestræbe os på at få håndteret din ordre hurtigst muligt, gerne samme/følgende hverdag. Ved udsolgte varer eller i tilfælde af ventetid fra vores leverandører, kan der dog gå længere tid, inden din ordre kan afsendes. Miss Flora har en forsendelsesaftale med Post Nord, hvor vi alle hverdage får afhentet pakker. Post Nord leverer som regel pakken hos modtager/pakkeshop dagen efter, den er afsendt fra os. Post Nord leverer pakker til privatadresser alle hverdage, og til pakkeshop alle hverdage samt lørdage. Ønsker du, at en pakke skal leveres på en bestemt dag, bedes du angive dette i en bemærkning til ordren, således at vi kan forsøge at planlægge det med afsendelse. Vi kan dog aldrig garantere at pakken kan leveres på en bestemt dag. Levering til hjemmeadresse lørdag og søndag er ikke en mulighed.

Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger af den valgte forsendelsestype. Priserne starter ved 29 kr. med levering til pakkeshop. Prisen fremgaar tydeligt paa din ordre, inden du bestiller. Der vil altid blive fremsendt et sporingsnummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted.