Gå til indhold
Velkommen til Miss Flora - Leveringstid 1 - 3 hverdage
Velkommen til Miss Flora - Leveringstid 1 - 3 hverdage

Vores CSR-profil

Miss Flora er én af Randers Kommunes CSR-virksomheder

Vi er dybt beærede og utrolig stolte af, at Randers Kommune i efteråret 2021 valgte at anerkende Delikatessehusets CSR-arbejde i form af tildelingen af ​​Randers Kommunes CSR-certifikat.

Vores arbejde med CSR favner bredt, og ét af de steder vi i særdeleshed har fokus på at udvise samfundsansvar er gennem vores valg af samarbejdspartnere, leverandører og varesortiment. Når flere virksomheder står sammen om at ville tage et ansvar, så er vi alle sammen med til at gøre det nemmere for hinanden.

Miljøvenligt emballage

Et af de områder, hvor vi har særligt fokus på vores CSR-profil er indenfor vores emballering. Vi sender mange tusinder pakker afsted til vores kunder hvert år, og det gør vi i dansk, miljøvenlig fsc-certificeret emballage. Som webshop er vi oftest fysisk langt fra vores kunder, og derfor er det betryggende at vide, at vores emballage er produceret af genbrugsmaterialer med tanke på miljøet.

Bæredygtigt fokus

Her på siden kan du læse meget mere om vores mission om at tilbyde et mere bæredygtigt og miljøvenligt alternativ til den klassiske blomsterbuket. En frisk buket blomster vil oftest have udledt store mængder CO2, og dens holdbare taget i betragtning, betyder at den har et negativt aftryk på vores miljø. Vores tørrede blomsterbuketter er dermed et rigtigt bæredygtigt alternativ, hvor påvirkningen af ​​miljøet er minimal, og samtidig er holdbarheden på produkterne op til 40 gange så lang som på en frisk buket blomster.

Socialansvarlig ansættelsesstrategi

Den primære årsag til at vi er blevet tildelt Rander Kommunes CSR-certifikat er dog, at vi er særligt bevidste om at udvise social ansvarlighed, når vi tilbyder praktikpladser og ansætter nye medarbejdere. For os er det helt essentielt i vores hverdag, at vi kan medvirke til at mennesker, som af forskellige årsager står udenfor arbejdsmarkedet, får muligheden for at komme ud og blive en aktiv del af arbejdslivet.