Gå til indhold
Velkommen til Miss Flora - Leveringstid 1 - 3 hverdage
Velkommen til Miss Flora - Leveringstid 1 - 3 hverdage

Vores søster-butikker

Miss Flora er en del af Delikatessehuset A/S

 

Delikatessehuset blev grundlagt af Diana Thaagaard, der oprettede webshoppen i 2018 og var alene i firmaet indtil 2020, hvor de første ansatte blev tilknyttet virksomhed. Siden da er det gået stærkt, og vi har stødt og roligt udvidet vores univers med både fysisk- og flere online butikker.

Delikatessehuset er i dag et af Danmarks førende gavesites, hvorfra der sælges et bredt udvalg af forskellige delikatessegaver. I 2021 etablerede vi en fysisk butik til Delikatessehuset, som er beliggende i Randers Syd.

Delikatessehuset oprettede sin første søster-shop i slutningen af ​​2021, og det var webshoppen Julekurven.dk , der har særskilt fokus på vores salg af julevarer og -gaver.

I 2022 fulgte vores tredje gaveshop, som har særskilt fokus på salget af gavekurve. Denne shop hedder Gavekurve.com , og her finder du bl.a. en brugervenlig mulighed for at sammensætte en gave i tre nemme trin.

Miss Flora er seneste skud på stammen - vores 2023 tilføjelse til vores gaveunivers, og som du sikkert kan fornemme, så er denne shop dedikeret til vores kærlighed til blomster.

 

Lager og pakkeri tilhørende alle virksomhedens aktiviteter er beliggende på:

Delikatessehuset A/S
cvr. 39 49 22 10
Vennelystvej 35
8960 Randers SØ